Website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Heb je nog geen website of is jouw huidige website nodig aan vervanging toe? Al vanaf €1499 maakt Mister Pixel een professionele website voor jouw onderneming!

website laten maken door mister pixel

De voordelen van een website laten maken door Mister Pixel

Websites met een professioneel design

Professioneel design

Gegarandeerd een hoogwaardige afwerking van jouw website. Zowel in vormgeving als in gebruikservaring.

websites die je gemakkelijk zelf aan kan passen

Gebruiksvriendelijk

Dankzij het gebruiksvriendelijk WordPress CMS kan jij straks gemakkelijk zelf de inhoud van jouw website aanpassen.

websites die goed vindbaar zijn via google

Goed vindbaar via Google

Gestructureerde inhoud en extra hulpmiddelen zorgen ervoor dat jouw website goed gevonden wordt via Google.

Mister Pixel maakt websites met super snelle laadtijden

Super snelle laadtijden

Gecomprimeerde afbeeldingen, geminificeerde code, caching en lazyloading gaan ervoor zorgen dat jouw website super snel laadt!

mobielvriendelijke website door mister pixel

Mobielvriendelijk

Uiteraard wordt jouw website ook “responsive”! Hiermee is de website ook goed te bekijken op mobiele apparaten zoals telefoons en tablets.

persoonlijke hulp en advies bij Mister Pixel

Persoonlijke hulp en advies

Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, Mister Pixel staat voor je klaar! Tijdens kantooruren bereikbaar via telefoon en e-mail!

Kies een websitepakket wat bij jouw wensen past

Premium

Vanaf

€1499

Een professionele website met een op maat gemaakt design.

  • Maatwerk ontwerp van 2 pagina’s
  • Ontwikkeling o.b.v. WordPress en Elementor Pro
  • Gemiddelde levertijd: ca. 4 weken
  • Incl. 10 ingevulde pagina’s
  • Uitgebreide formulieren
  • Super snelle laadtijden
Offerte aanvragen

Custom

Vanaf

€2999

Voor grote of complexe WordPress websites.

  • Maatwerk ontwerp van belangrijkste pagina’s
  • Maatwerk ontwikkeling (WordPress thema)
  • Uitzonderlijke prestaties!

Meer informatie over een maatwerk WordPress website? Neem contact op.

Offerte aanvragen

Waarom een professionele website laten maken door Mister Pixel?

Rick, de persoon achter Mister Pixel heeft meer dan 6 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops en online oplossingen. Van het ontwikkelen van websites voor lokale ondernemers tot het ontwerpen van portalen voor internationaal opererende organisaties. Hij staat bekend om zijn kritische blik op zowel design en development als op de gebruikservaring. Al deze ervaring en kwaliteiten bij elkaar zorgen ervoor dat jij een website krijgt die gegarandeerd goed in elkaar zit. Zowel in het design als in de code!

Vuurwerkbunker responsive website gemaakt door Mister PIxel

Hoe ziet het proces eruit?

1 Kennismaking

Kennismaking

Leuk om te horen dat je geïnteresseerd bent in een website laten maken door Mister Pixel! We beginnen met het bespreken van jouw wensen. Waarom wil je een nieuwe website laten maken? Wat wil je met de nieuwe website bereiken? En waar moet de website aan voldoen? Op basis van jouw wensen wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld.

2 Aanleveren

Aanleveren

Ga je akkoord met de offerte? Top! Dan kunnen we beginnen! Lever zoveel mogelijk materiaal aan wat Mister Pixel mag gaan gebruiken voor jouw website. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en huisstijlelementen die in de website terug mogen komen. Maar ook voorbeeldwebsites zijn meer dan welkom!

3 Design

Design

Indien afgenomen begint Mister Pixel vervolgens aan een ontwerp voor jouw website. Er wordt een ontwerp gemaakt van de homepage en één vervolgpagina. Tegen een kleine meerprijs kunnen er natuurlijk nog meer pagina’s ontworpen worden. Zodra het ontwerp af is krijg jij de mogelijkheid om er feedback op te geven. Jouw feedback wordt in het ontwerp verwerkt of meegenomen naar de ontwikkeling van de website.

4 Ontwikkeling

Ontwikkeling

De ontwikkeling van de website begint zodra het ontwerp is goedgekeurd. Mister Pixel vult tot wel 10 pagina’s op basis van het materiaal wat jij hebt aangeleverd. De eerste versie van de website wordt op een testdomein gezet waar alleen jij bij kan. Vervolgens kan jij feedback geven of na wat uitleg zelf al aanpassingen doorvoeren op de website.

5 Livegang

Livegang

Is de website helemaal naar wens? Super! Dan kunnen we de website live gaan zetten. Mister Pixel verzorgt ook de hosting van jouw website. Hierdoor heb jij straks één aanspreekpunt voor alles omtrent jouw website en de hosting. Wel zo makkelijk! En hierdoor weet je zeker dat jouw website op een goede omgeving wordt gehost.

6 Service

Service

Kom je ergens nog een foutje tegen? Die wordt natuurlijk zo snel mogelijk opgelost! Ook zorgt Mister Pixel ervoor dat jouw website up-to-date blijft. Hierdoor blijft de website veilig en is deze altijd voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Heb je vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met Mister Pixel. Voor aanvullende wensen kan een strippenkaart afgenomen worden of weer een nieuwe offerte opgesteld worden.

Een greep uit het werk van Mister Pixel

EValuation Capital Management

Website
Bekijk websiteArrow long - Right

Laaken Asset Management

Website
Bekijk websiteArrow long - Right

Fresh & Passion

Website
Bekijk websiteArrow long - Right

Vuurwerkbunker.nl

Website
Bekijk websiteArrow long - Right

Waarom een WordPress website laten maken?

Mister Pixel maakt websites op basis van WordPress. WordPress is het meestgebruikte systeem ter wereld om websites mee te maken. Het is gebruiksvriendelijk en er zijn gigantisch veel uitbreidingen (plugins) voor te downloaden. Het begon als een systeem om blogs mee op te zetten. Maar de afgelopen jaren is WordPress ontwikkeld tot een systeem waarmee je ook grote en complexe websites kunt bouwen. Doordat WordPress zoveel wordt gebruikt en door het grote aanbod aan plugins is er voor vrijwel elke wens wel een oplossing te vinden of te ontwikkelen.

Het uiterlijk van een WordPress website wordt bepaald door een thema, vergelijkbaar met de carrosserie van een auto. Het thema is het visuele omhulsel van de techniek. Het design voor jouw website is altijd maatwerk en uniek.

Mister Pixel maakt gebruik van een betaald (premium) thema wat technisch goed in elkaar zit en waarmee vrijwel elk design te realiseren is. Het design is altijd leidend en dus niet mogelijkheden van het thema. Functionaliteiten of weergaven die ontbreken maakt Mister Pixel op maat voor jouw website!

wordpress website laten maken door mister pixel

Veelgestelde vragen over een website laten maken

Hoe lang duurt het laten maken van een website bij Mister Pixel?

Gemiddeld zo’n 2 tot 4 weken. Het maken van een design voor een nieuwe website duurt 2 tot 3 dagen waarna jij de mogelijkheid krijgt om feedback te geven op het design. Op basis van de feedback wordt de definitieve versie van het ontwerp gemaakt. Vervolgens begint de ontwikkeling van de website. Dit duurt meestal een week (of twee), maar dat is grotendeels afhankelijk van jouw wensen en eisen voor de website. De website wordt live gezet zodra alle pagina’s zijn gevuld met jouw teksten en afbeeldingen en deze helemaal naar wens zijn.

Zijn er maandelijkse kosten verbonden aan een website?

Ja, er zijn altijd maandelijkse verbonden aan een website. Namelijk voor de hosting en de domeinnaam. Hosting is de dienst die ervoor zorgt dat jouw website bereikbaar is op het internet en de domeinnaam is het adres waarop jouw website bereikbaar is. Deze worden meestal per jaar gefactureerd. Heb je al hosting en wil je dat de nieuwe website daar komt te staan? Dan veranderd er niets in jouw maandelijkse kosten. Maar Mister Pixel kan ook de hosting voor jouw nieuwe website op zich nemen. Daarmee komt jouw website gegarandeerd op een professionele, veilige een snelle server te staan en heb jij straks maar één aanspreekpunt voor alles omtrent jouw website.

Kan ik de inhoud van mijn nieuwe website straks aan laten passen door Mister Pixel?

Dat kan zeker! De inhoud van een website gemaakt door Mister Pixel kan je heel gemakkelijk zelf aanpassen. Doe je dit liever niet zelf en wil je de wijzigingen door Mister Pixel door laten voeren? Neem dan een onderhoudscontract of een strippenkaart af. Met een onderhoudscontract betaal je een vast bedrag per maand waarvoor Mister Pixel kleine wijzigingen door kan voeren op jouw website zoals het plaatsen of aanpassen van teksten en afbeeldingen. Met een strippenkaart koop je vooraf een aantal uur wat Mister Pixel aan jouw website mag besteden. Zo’n strippenkaart is oneindig geldig en ideaal wanneer je maar heel af en toe een wijziging door wilt laten voeren.

Maakt Mister Pixel websites met gekochte thema's of zelfgemaakte (custom) thema's?

Dat ligt volledig aan jouw wensen. Het liefst maakt Mister Pixel zelf een thema voor jouw nieuwe WordPress website. Dit heeft namelijk vele voordelen ten opzichte van een gekocht thema. Met een maatwerk thema kunnen uitzonderlijke wensen makkelijker ontwikkeld worden. Ook is de website is sneller en is de inhoud gemakkelijker aan te passen. Maar er komen wel meer kosten kijken bij zo’n website. Heb je geen uitzonderlijke wensen en wil je voor een scherpe prijs een website laten ontwikkelen? Dan kan Mister Pixel ook een bestaand thema of een page builder zoals Elementor gebruiken voor jouw website. Hiermee blijven de kosten laag en heb jij toch een website die in lijn ligt met jouw huisstijl. Weet je niet zeker wat de beste aanpak is voor jouw website? Neem dan contact op met Mister Pixel om jouw wensen te bespreken!

Geïnteresseerd in de diensten van Mister Pixel?

Wil jij jouw website of webshop laten maken door Mister Pixel? Of wil je graag meer weten over wat Mister Pixel voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek en om de wensen te bespreken!

Neem contact op